torsdag 20. desember 2007

Du glade og "er du sprø" jul...? (Jeg maler og maler og baker litt sånn på si..hi hi.)


Sprø som jeg er så fant jeg ut at jeg skulle male det siste skapet mitt hvitt, nå siste uka før jul...og tok pensel og rulle fatt....
Alle møblene mine har vært luta og olja...og nå var jeg ganske lei.
Er jo veldig glad i hvitt, så hvitt ble også dette skapet...
hmm...rekker jeg å bli ferdig tro...?Det begynner å hjelpe...!
Har kommet litt lenger enn dette nå...skal vise flere bilder senere.En deilig pause fra malinga...

17 kommentarer:

Tea sa...

hehe! :D Ambisiøst prosjekt! Jeg fant også ut for to dager siden at jeg ville male vitrineskapet vårt, men jeg tror desseverre ikke at det kommer til å skje før jul. Furumøblene som vi alle har blir bare så flotte med noen strøk hvitt på! :)

Ha en strålende torsdag!

Anita sa...

Kommer til å bli kjempefint!! Men for en jobb!!!

Klem ANita

Lene sa...

Hahaha... Her er noen - enda en smule sprøere enn meg ;) Jeg har også satt igang malingprosjekt midt i julestria, om enn ikke så omfattende som ditt ;)

Og fy søren, så lekkert det skapet er - med glugger i siden og greier og greier. Det kommer bare til å bli utrolig fint, og jeg gleder meg masse til å se resultatet... Sånn ved 23.30 tiden lille julaften...? ;)) Ikke glem grevinnen og hovmesteren sånn innimellom strøkene ;)

Kos deg :)

Lene

Lene sa...

Tusen takk for koselige ord, forresten. Hehe... Har et skilt fra Mollys heaven som sier: I`m not bossy - I just have better ideas" ;)

Jeg linker deg - mååå bare komme innom og følge med på førjulsprosjektet ditt, blandt annet ;)

Lene

Mia sa...

Skal si du ikke er skvetten, som setter igang med et slikt prosjekt nå så tett oppunder jul! Men kanskje du er lik meg, at du jobber best under press, eller...? Og skapet kommer helt sikkert til å bli ferdig malt, og så vakkert at du synes det var verdt det hele! Jeg for min del gleder meg til å se det ferdige resultetet!

Og så må jeg bare takke deg så masse for den koselige kommentaren din ang. julestrømpene mine. Du gjorde meg så glad, og beskjeden om koselig fyll i strømpene er gitt videre til min kjære. Så gjenstår det bare å se om han følger opp...

Lena sa...

Hehe ser det er noen som er som meg...skal det gjøres så må det helst gjøres med en gang! Lykke til, det blir nok kjempefint:) Linker deg, så får jeg følge med!!

Leah sa...

Det blir sikkert kjempefint, og jeg synes ikke du er sprø i det hele tatt. Jeg får nemlig også alvorlige anfall av malesyken innimellom. Til våren skal jeg kanskje male hele kjøkkenet vårt hvitt. Nå er det bjørk. Jeg vet det er mange som synes jeg er fullstendig gal hvis jeg setter igang med det.... Kos deg med malingen du, blir spennende å se resultatet, klem :-)

mona sa...

Oiii,så stilig det blir,du får nok et helt nytt skap ! Utrolig hva litt maling betyr !! Gleder meg til å se det ferdig ;) Kos deg,og ha en god jul,og et godt, kreativt nyttår !!

silje sa...

Hei:) det er godt det er flere enn meg som får idèer som dette:) Men så er det hektisk der og da,og man lurer på hva i all verden man har begitt seg utpå,men du verden så fornøyd man er når man er ferdig! Da kan du jo virkelig feire jul med god samvittighet! Lykke til videre,gleder meg til å se det ferdige resultatet! klem

Anne-Berit sa...

Hei,tror ikke jeg har vært her før,men jeg kan love at det skapet kommer til å bli fint,min datter har malt sitt og det ble nydelig,så du må ha lykke til videre med malinga.Ha ei fin helg,OG JUL!:o)

Lene sa...

Puhhh... Klokken er over halv fire på natten, og jeg har nettopp stekt ferdig den siste krumkaken... Bare roe bittegrann ned på bloggen før sengen. Hehe... Min kjære har slukna her i sofaen :) Det ene tok det andre utover kvelden, så i natt ble det altså både rundstykker og krumkaker.

Var så spent på hvordan du lå an med skapet ditt, men det blir kanskje ikke så mye tid til bloggging der i hemen heller.

Stikker innom igjen, jeg etterhvert. Jeg VET at skapet ditt ble (blir) rålekkert, så det blir moro å se :)

Nattinatt :)

Anita sa...

Ville bare titte innom for å ønske deg og dine en riktig God Jul!
Klem fra Anita!

Ida sa...

Tipper at du er ferdig nå og at skapet er hvitt og julepyntet. :)

Innom for å ønske deg og dine ei riktig god jul. :)
Juleklem fra Ida.

Turid sa...

Hei ,hei blir nå hvit jul hos deg ser det ut for. Skapet blir nok fint, har også et slikt som æ truer med å gå løs på. Men æ venter nok til dagene lysner litt mere.
Du får ha ei fin julefeiring, når du får lagt fra deg malepenselen.
Takk for koselige kommentarer fra deg, håper på mange trivelige bloggbesøk i det nye året.

Leah sa...

God jul til deg og dine, klem :-)

Marie sa...

Håpar malinga er tørr! God jul frå meg til deg!

Albertines verden sa...

Hei og vel overstått julaften. Ville bare ønske deg en riktig god jul! Klem fra meg