søndag 20. april 2008

Sommer kommer;)

Y I helgen har det vært strålende solskinn her på østlandet;)
Det er morsomt å betrakte folk rundt omkring...
De nærmest svever avgårde i solskinnet:)
Det er helt fantastisk å våkne om morgenen, når sola skinner og ønsker deg en god morgen..For ikke å snakke om den vakre fuglesangen!!!
Hvordan kan noen unngå å høre den?

YJeg elsker å ta med meg en god kopp kaffe på morgenen, sette meg ut på verandaen og bare Nyyyyte!
Nyte hva?
Jo, varmen fra sola, fuglesangen, herlige vårdufter og selvfølgelig den gode koppen med kaffe;) Alle sansene blir liksom skjerpet!


YHer er datteren vår, med favnen full av blomster...
En nabo av meg kom med alle disse, bare fordi jeg hadde hjulpet henne med å sminke datteren til en utkledningsbursdag;)

YDatterens nye vårlige gummistøvler:)
Skikkelige gla`støvler!!!

YFregner på nesa til sønnen, er også et vårtegn;)YSå, til slutt et sommerlig bilde jeg malte for noen år siden...hihihi
Skikkelig amatør men...jaja...dere får se det alikevel;)


YØnsker dere alle
en fantastisk uke!!!!
Klem(",)

23 kommentarer:

Synnøve sa...

Ja her har det også vært nydelig vær, har bare nytt det hele helgen... :) Så fine bilder du har tatt, og ikke minst malt! Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld :) Synnøve

Guri Malla sa...

Ja,
skikkelig fine bilder
du har tatt : )
Her er mye fint, på bloggen din: )
Liker også veldig godt
musikk smaken din...
Det gjør liksom susen...

Ha en god uke i finværet.

Ida sa...

Så herlige stemninger og flotte bilder!!! :)
Ja, det er fint om dagene. I går var det nesten sommer her.
Har priklet og priklet og jaaaaaa.... priklet hele helgen.
Nå er jeg tom for jord. Må kjøpe mer i dag!
Før det skal jeg blogge meg ferdig (mye forsømt her ;), lage ny kaffe, ta med koppen ut i drivhuset og se om alle spirene mine har det bra.
Nyt dagen og ha ei fin uke.
Boop-boop-i-doooooooooo....! ;)))
Klem.

Hulda sa...

Så heldig dere er som har så flott vær nå om dagen, her har det snødd litt i helga, skikkelig kjedelig!!

Du tar så flotte bilder, støvlene sammen med blomstene var jo bare så fint og vårlig. :) Lekkert! Syns du er flink til å male!

Turid sa...

Her var det riktig så vårlig, kjenner formelig at sola stikker i nakken og humla surrer.
Morsomme bilder med din datters nye støvler og blomstene, skikkelig vårlig.
Ikke mye humle surr her hos mæ, eneste som surrer er traktoren hver gang kjæresten er ute å freser sne...
Nyt god været, lukten av jord og alle de fine sommer blomstne din!

Lene sa...

Hahahahaha... MÅTTE innom og titte på pleddene dine igjen. Trodde altså ikke jeg hadde kjøpt samme - dine ser mye tykkere ut. Men begynner å lure..... Er det sølv i dine???? Hihihi - si neeeei :) I såfall har jeg kjøpt presis samme pledd. Kjøpte først noen andre, som jeg ikke syntes passet så godt (men de var tykkere). Var nede og byttet i dag. Ble ordentlig lekre på terrassen.

Har gått i ett her i dag. Slengt oss nedpå hver sin sofa nå. Men ting tar jommen meg tid - og vi er ennå ikke helt ferdige med terrassen. Sofatrekkene var blitt litt falmet, så jeg har farget dem, trerullegardinene hadde fått jordslag, så de er byttet ut. Og så har vi fartet rundt og lett etter en ny spisegruppe. Men enda ikke bestemt oss helt :)

Knalltøffe støvlene tiol datteren, ja. Og så lurer jeg jo på, da.... Den stråhatten..... Var jeg i nærheten da du shoppet??? ;)

Goood klem :)

Lene sa...

Og maleriet ditt var jo heeeelt knall!!! Tenker på Mjelle stranda, jeg da - med Lofotveggen i det fjerne.... Nåja - litt nærmere enn vanlig, da. Men dog :) Kjempefint :)

John sa...

Så var det min tur, må jo få slippe til jeg også ;-)
Takker og bukker for kommentaren x 2.
Ja pleier ikke du å få roser og macro objectiv på fredager :-)

Grunnen til at svanen hadde foten over vann var at den holdt på å vasket seg. Vi hadde aldrig sett det før så det var litt morsomt at vi fikk tatt bilde av det.

Ha en fin uke du også.
Best regards fra andre siden.

John sa...

PS. Bildene din var meget bra i dette innlegget også, det beste var bilde av hatten. Det var en fin komposisjon. Maleriet var også fint :-)

Hey då.

Randi sa...

Så flotte bilder du deler med oss i dag...i dag også...
Det oser virkelig sommer av dem. Vi har også fått en smak av våren...herlig...vi jubler om kapp med solen. Sitter pal ute i stolene, selv om jeg skjelver av den iskalde vinden som runder hjørnet....jojo er det vår så er det vår.

Ha en varm og solrik uke.

Marie sa...

Skjønne bilete :)

Hespe sa...

Ja, er det ikke deilig vel - våren er endelig kommet!! Enig med deg, finnes det noe så deilig som å sitte på verandaen/i hagen en tidlig morgen, kjenne sola varme og høre fuglesangen!! Rekreasjon!!

I går var jeg avsted og fikk kjøpt noen planter til balkongen (vet det er tidlig, men bare MÅ prøve meg). I tillegg ble det noe annet "snadder" også, som lykter og en søt hvit, sinkpotte. Så nå er det begynt å bli vår på verandaen min :o)

Herlig uke til deg -nyyyyyyyt!!

Klem :o)

Hespe sa...

Nå finner du vår inne hos meg også!!

Måtte jo bare få lagt ut noen vårlige bilder på bloggen min "fort som svint", så lunsjpausen min gikk med til det i dag...

Åh, du herlige vår... :o)

Fjordheim sa...

Så skjønn hatt du har. Den kan bli god når sommeren virkelig slår til. Flott støvler til datteren. Og så koselig å få blomster som takk for en god gjerning, heldig du. Ha det riktig godt i det nydelige vårværet.

LISBETH---<-@ sa...

Sååå innmari herlige bilder og tekst! Vil ha mere...
Klem

LISBETH---<-@ sa...

De er supergode på min fot ihverfall. De veier ingenting ,helt utrolig lette. Kjøpte de hos House of Hedda,link på siden min, der er det også oversikt på hvor mange cm skoen tilsvarer og beskrivelse på hvordan skoen er bygget opp.Str 37 er jeg og den passet perfekt!
Dette er bra saker tror jeg.
Klem

Lene sa...

Nei, så skjønn den mailen var :) Tusen, tusen takk :) Vet om ei som virkelig trenger akkurat den nå, så skal sende den videre :)

Jeg var ikke hjemme før 18.30 i kveld, og vi fløy rett ut for å lete videre. Men, nope... Har lyst på noe heelt anderledes enn det vi finner i butikkene. Har nå i kveld funnet et nyyyydelig sett fra Riviera Colection på nett. Står jo ikke priser, så tenker bare det koster skjorta og litt til... Du finner det her: http://www.riviera.no/
Lady heter det, og jeg ønsker meg to stoler og et bord.

Duuu, John grubler over N bilder her. Jeg foreslo neighbour. Kanskje til og med naked neighbour. Har jo noen lekre noen av "deg" i bikini, hihihihihi...

Like før sengetid her nå. Bare ei lita ramme som skal få noen malingsstrøk først :)

Og, jaaaa - vi må ta med oss kameraene og dra ut på tur etterhvert (må bare bli ferdig med praksis og oppgaven, så har jeg myye bedre tid). Hehehe - identiske innredningsbilder og identiske naturbilder på bloggen, ja ;))

Ha ei riktig god natt, kjære nabo :)

Good klem fra meg :)

My little footprints sa...

Hei!
Lenge siden nå ;) Hihi.. Det har jeg faktisk skrevet i hele dag ;) Må jo liksom fortelle hvorfor jeg har vært så ille fraværende i det siste ;) Måtte pent legge fra meg all blogging når jeg skulle gjøre ferig husproskjektet her, jeg hadde bare rett og slett ikke tid! Men nå er vi heldigvi ferdige! Og deilig er det!
Her på bloggen din lyser det jo av vår! Så herlig, ikke sant? Nydelig, og jeg nyter hver eneste solstråle! Får jaggu lyst til å sette ut båten i dette godværet! ;) Men vi får vel ikke smile for stort vel, har hørt det er meldt dårlig vær til helga alt, så vi får nyte hvert eneste minutt!!
Var morsomt å se dine pest og best, heldigvis er jeg ikke utfordret enda..(hysj..) hihi.. Vi har alle våre pest! Som disse proskjektene man må vente en gooood stund med før man blir ferdig ;)
Ønsker deg noen herlige vårdager resten av uka!
Klemmer fra Beth

♥ H@rmoni ♥ sa...

Skjønne bilder! Vårlig og fine. Stilige støvler og søte fregner!
Blir i godt humør av dette her!

:O) :O) :O) :O) :O)


Ha en kosefull uke kjære deg!

Lene sa...

Tadamtidam..... Ja, ikke sant Nordkapp bildet er nyyyydelig. Men det står jo ikke noe om hvem fotografen er... Med sitt canon kompakt kamera ;) Han har ikke det... Har fruen???

John sa...

Da var det min tur igjen.. :-)
Neida vi har hver vår laptop og flere i reserve så det er bare jeg som tuller litt.

Takker for overveldende kommentarer, jeg skal ikke ta all ære for Polarsirkel bilde er det Lene som har tatt. Så det får du gi henne skryt for :-) Du fikk vel et hint rett over her.
Neida jeg ble nok ikke lurt, jeg bruker også macro objektivet så det var nok en baktanke med det. Der pleier vel også å kjøpe en liten ting til mannen når dere har vært ute og shoppa slik at kortstripa har gått varm. :-)

Ikke glem freddan da - SWF.

Ha en fin onsdag over elva hilsen oss.

Lene sa...

Hehe.. Nei, John har tatt Aas bildet. Men det hender det sniker seg inn mine bilder og på hans blogg. Spesielt bildene nordfra. Han kjørte - og jeg ropte stooooopp - og knipset ofte og i fart, hehe ;)

Duuu, har fått shoppet frokostgruppe i dag. Kjempefint - og ikke den aller verste prisen hos Skeidar. Mayflower heter serien, i hvitmalt rotting. Bordplaten var i sort glass. Ganske stilig egentlig, men tror jeg skal kle den i pastell voksduk. Hele platen kan løftes ut av rammen, skjønner du - så da klipper jeg bare duken hakket bredere enn platen og dytter nedi. Tar turen til Stoff og Stil i morgen før jobb, så får vi se hva jeg finner. Ble iallefall kjempefornøyd :))

Du har fått kosa deg masse i godværet i det siste, tenker jeg. Ikke blitt så mye tid til det her, men får ta igjen. Bare synd med skyene jeg hørte skulle komme til helgen, da..

Ha ei god natt over there :)

Goood klem fra meg :)

GAWO sa...

Jeg falt nå for sommerbildet ditt jeg. Og også de andre som du har fotografert. Virkelig fint. Det er noe som heter "lengter mot vår" men etter dette kan jeg også lengte mot sommer.
God helg til deg.