torsdag 27. oktober 2011

Hva ville DU gjort???

Jeg er så i tvil....hjelp!
Skal vi velge oss en tre-seters sofa, noe lignende den over her...
Eller...
skal vi kjøpe oss en deilig hjørnesofa med plass til mange?
Det er jo så koselig å sitte i "hjørnet".
Hmm
Hva synes du?
Skjønnhetsfaktor fremfor kosefaktor eller omvent?
Synes vel egentlig at hjørnesofaen kan virke litt kjedeligere å se på, men den kan jo piffes opp
med puter og pledd :)
Setter stooor pris på svar!!!
Venter i spenning (",)

..................................
Tusen tusen takk til dere som har svart meg til nå :)
Setter utrolig stor pris på at dere tok dere tid til å kommentere.
Håper enda flere kommenterer utover kvelden.
Må bestemme meg veldig snart.

8 kommentarer:

Ingrid Louise sa...

Heisan!! Kjempefin blogg du har!! Mitt tips an sofa: Har hatt 2 + 3 (Sånn passe fornøyd...pga dårlig "symmetri"...) Har hatt hjørne/vinkel-sofa frem til i fjor (Sånn passe fornøyd..."alle" ville ha hjørnet...,og ikke alltid lett å møblere med...) Siste kjøp er to tresetere + 1 lenestol med stor puff (Kjempefornøyd!! Fyller alle kriteriene som de ovenfor ikke fylte!!) Håper dette var litt til hjelp,uansett: Masse lykke til med sofakjøp og kos deg i den!!
klm ingrid louise(lady louise)

Hulda sa...

Jeg har 2+3 og stol, er godt fornøyd med det. Men, vet at mange liker sjeselongsofa også. Det er jo deilig å sitte i.

AnKa sa...

Flotte sofaer begge to. Jeg har hatt 3+2 hjørnesofa, og selv om man kunne snu den syns jeg den låste møbeleringa. Nå har vi en 3 og 2,5 seter og det er supert. Til ekstrahuset skal det kjøpes to sofaer:)
Ønsker deg lykke til med valg av sofa:)

Nostalgi i nr. 9 sa...

Hei !
Jeg ville uten tvil valgt den øverste, den er jo så flott. Du kan jo supplere med noen gode stoler. Den nederste syns jeg blir for ordinær. En estetiker vil nok velge den øverste mens en praktiker den nederste. Lykke til med valget.

Anita:-)

Fru.Underberget sa...

Den øverste sofaen er råfin! Samtidig er det veldig mye mer praktisk med en større sofa når man har besøk. Vet jo ikke hvordan resten av stua deres ser ut og om dere har andre sittemuligheter i tillegg til sofa. Lykke til med valget:-)

Fjordheim sa...

Ikke lett det der nei. Kommer også litt ann på hvor god plass det er der du skal ha sofaen. Hadde jeg hatt plass ville jeg nok gått for to tresetere og evt en stol. Men visst prisen har litt å si så blir jo en hjørnesofa med puter og pledd en kjempekoselig sitteplass. Jeg bruker av og til å tegne opp rommet og så møblere det på arket. Er vel sikkert noen slike progam på data nå skulle en tro. Da får en litt peiling på hvordan det vil se ut og hvor mye plass møblene krever.
Syns jo begge sofaene du har valgt er flotte, men skulle jeg bare tenke hva jeg liker aller best, hadde det nok blitt tresteren.
Lykke til :)

Anonym sa...

ville valgt den øverste, uten tvil. den var lekker!! Hvor fåes den kjøpt?

Grønsdal Gård sa...

Jeg angrer på at vi kjøpte 2+3. Savner å ligge med hodet på fanget til min kjære når vi ser film. Føler at når vi ligger i hver vår sofa, så blir det så upersonlig, viss du skjønner! Men selvfølgelig, en 2+3 er lettere å flytte på (også slipper man krangling om hvem som skal sitte i hjørnet!). Valgets kvaler :) Lykke til med valget :)