fredag 13. juni 2008

Bak hver en ivrig bloggedame står en....nysgjerrig mann;)


YYYYYYY
YYYYYYY
YYYYYYY
YYYYYYY
YYYYYYY
YYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Tatt på fersken...!
Hehehe...

Satt her istad og leste ivrig på mine siste kommentarer da mannen....som ganske ofte (når jeg tenker meg om) kom bort til meg og maserte så omtenksomt mine anspente skuldre...

Plutselig sa han "HÆ"...???
"Hæ hva da" sa jeg...?

Han lurte fælt på noe en blogger hadde skrevet(tatt helt ut av historien)...

Og jasså sa jeg... Er det derfor du er så ivrig på å massere skuldrene mine når jeg sitter og blogger...og jeg som trodde du gjorde det bare for å være snill??

Hmm...hehe....jada han er nok en smule nysgjerrig...hihi

Synes det er litt gøy å følge med litt han også! Så selv om det er tilsynelatende flest damer innom bloggene...., så bak i kulissene der står de...hihi....med veeeeldig strak nakke og laaange øyekast;)Noen som kjenner seg igjen?

Sånn er det iallefall her hos meg!

YVakre klematisen "Madame le Coultre" klar til å springe ut...
YDen er bare utrolig flott!!!
Blir fantastisk frodig:))
YEn litt mindre klematis...
Denne heter "Arabella".
Kjempesøt den også!


YDenne har blitt min favoritt!!!!
Den har et mesterverk av en blomst:)
Me love!

Den har ikke så mange blomster ennå, for jeg plantet den ifjor...Men utrolig søt er den:)

Og navnet er: "Multi blue"


YHer kommer gårsdagens fangst....eller noe av den!
Innerst skimtes et oliventre....(klarer jeg å få det til å overleve....klarer jeg alt....!)

Så ser dere den nydelige mørkerosa rosen i den hvite flettekurven.....Åååå den dufter nyyyydelig!!! Såå....for dere observante...så skimtes noe av et blomsterbrett på venstre side...

Der står tre tomatplanter og noen stauder og venter på meg.
Og et par andre blomster skal også danderes og plantes....!
Skal vise flere bilder når de kommer i jorda:)Vet det...!
Dette beddet ser utrolig rotete ut...

Men det blir snart fylt av søte lyserosa roser, store klokker og små klokker..

De små klokkene, kryptimian, anemoner og tusenfryden blomstrer allerede der.. og en ensom liten rose har kommet på plass:)

YCampanula cochlearifolia..(små klokker)

YFor noen dager siden hadde vi fantastisk nydelig vær, med grader oppimot 30!!!
Gikk en tur igjennom parken...og der fant vi dette paret.
Så ikke ut til å bry seg om flere tilskuere de...der de badet og virkelig koste seg i vannet;)
YDa gjenstår det bare å ønske dere:
God Helg!19 kommentarer:

jorunnslilleverden sa...

Wow, så mange nydelige bilder! Og Klematisene... herlig! Gleder meg til å se bilder når du har satt ned nyinnkjøpene :0)
Ha en fortsatt god kveld!!

LISBETH---<-@ sa...

Hihi,noen( les her hjemme) menn leser korrektur..:o))) mangen unnskyldninger for å se på interiør og blomster! Det er godt jeg stakk innom deg i sypausen min, minnet meg på at jeg må ut å vanne blomstene som står under tak, de var helt tørr tidligere i dag og sikker ikke mindre tørre nå, hehe
Åhh love klematisene dine , nydelige. Har noen blå eksemplarer jeg og, men ikke fått sjekket om de blomstrer..begynner jeg å sy så glemmer jeg alt rundt meg..huff!
Ser alldeles nydelig ut den rosen din, skulle gjerne eid en slik!
Klem

Lene sa...

HAHAHAHA... Det er søren ikke sant!!! Eller, forresten... Det er igrunnen ingen overraskelse - men vi har endt opp med samme rosa - den som dufter noe helt aldeles nyydelig! Jeg går bare rundt og sniffer på den. Kjøpte to, jeg da - og har plantet i bedet. Du, det luktet sååå deilig når man satt der under syrintreet. Men nå har jeg lagt bark i bedet, så den lukta dominerer desverre. Håper den gir seg snart, og rosa tar over. Jeg tenkte jo jeg skulle tjene meg søkkrik på å lage parfme av den - men skjønner jo nå at jeg har en god konkurrent over elva ;))

Og, ja... Her er flere nysgjerrige ektemenn. Min smalt jo bare til og laget seg egen blogg, da, hihiiii... Og han har faktisk ikke tilgang til min lukkete. Men han er jo ikke langt unna, da - og får vel med seg det meste ;)

Du sover vel for lenge siden. Her sitter vi med hver vår drink, John og meg - mens datteren hans koser seg med fantaen sin. Haha - men vi har alle hver vår laptop i fanget. Hohooooo - hva skulle vi vel gjort uten pcer?? Fnis - vi har ledd av det mange ganger - for her er det altså sånn at alle har hver sin - og får vi gjester, så har vi vel noen ekstra på lur til dem og ;))

Ha ei god natt, kjære deg. Ny dag og nye muligheter i morgen. Åååå, du har så utrolig mye flott i din hage. Skal snike meg inn der en mørk, mørk natt og rappe med meg noen stiklinger tror jeg ;))

Nattiattklem :)

prinsessa1976 sa...

Mannen min sier at det er så greit med bloggen for da kan han se hva kona holder på med på dagene. he he. Eller hva han kan forvente seg av diverse ommøbeleringer og nye prosjekter når han kommer hjem fra jobben:O)

Hespe sa...

Heisann...
Så utrolig flotte bilder, du er virkelig en flink fotograf :o)

Håper du nyter lørdagen... Her i Oslo er det mye vind i dag, og solen titter stadig frem.. Regner med det kanskje er slik i Drammen også.? Skulle ønske vinden hadde "løyet" litt, og så kunne det komme noen skikkelige regnskurer til natten, for så å være strålende i morgen. Det er ønske for "min" værmelding... Planene er egentlig å reise ut og gille i morgen, men det kommer jo helt an på... Krysser fingrene!! Nei, nå skinner solen fint på verandaen min, tror jeg skal sette meg ut og ta meg et glass vin... :o) Så kan jeg tnke gjennom hva jeg skal gjøre når skyene kommer (er nok å velge i - vaske klær, rydde, støvsge, vaske gulv osv...). Får se hva jeg rekker, i kveld er jeg nemlig invitert på middag til min søster, og det går jeg ikke glipp av...

Ønsker deg en flott helg videre!!

Goklem fra Hildegunn :o)

Tiril sa...

Du, igjen så flotte bilder du foreviger oss, Klematisene,
bare et syn, har to selv, den ene er et syn, den andre har ikke blomstret noe serlig i år.
Smuktitting, skjer viss jeg sitter forlenge, (og det er ofte)da strekker han seg over skuldrene mine og lurer på hva jeg holder på med.
Ha en fin helg, her i vest regner det stikker og strå.

Trønderpia sa...

Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min, og tusen takk for at du ville bli med meg over i lukket verden!

Du verden, så mange nydelige bilder du har lagt inn. Sukk, den som hadde en så vakker hage som deg!
Jeg har ikke grønne fingre, men er heller grønn av misunnelse :)

Morsom historie om en nysgjerrig mann!
Er ikke rart de lurer på hva vi bruker så mye tid på, kanskje de begynner å bli litt småsjalu på denne bloggingen også :)

Ha en strålende lørdagskveld.
Klem fra Vibeke

Pernille's ting og tang sa...

For et hærlig innlegg. Og øynene blir jo større og større for hvert bilde. Helt nydeligt!

Vet du den hagen din kunne jeg tenkt meg å hatt noen timer der for meg selv og kameraet. Kanskje jeg sniker meg inn i hagen din i løpet av uka. Hi hi hi, ja jeg drar jo nedover på onsdagsmorgen.

Ble du skremt no?
Hi hi, jeg skal bare på en konsert og så heim igjen. Så jeg får bare kose meg med bildene.

Ha en toppers uke og lykke til med resten av hagen:)

Kommer nok til å sende deg og noen andre der nede i nærheten noen tanker de få timene jeg er i hovedstaden:)

Ida sa...

Her var det mye "snop". Herlig! :)
Alle Klemtaisene dine er nydelige. Jeg skjønner at den siste er en favoritt ja. Vakker!
Mye fint på terrassen din også.
Jeg legger også merke til den flotte bordkledningen der. DEN liker jeg! :)
Vet du at min mann leser bloggen min hver dag han. Åpenlyst. ;) Alle kommentarene også. Både når han er hjemme og til sjøs. Akkurat nå er han i Curasao.
Fin sommeruke til deg og kos deg med utplanting :)!
Klem.

Millas hem sa...

Så fina bilder på blommorna och förklädet var ju för sött!
Kram Camilla

Marie sa...

Vakre bilde! Både frå hagen og elles :)

Kjenner meg litt igjen når det gjeld at mannen er interressert i bloggen. Trur ikkje min mann les så mange kommentarar, men om eg nemner namn av dei eg er mest hos spør han alltid; Kor er ho ifrå? Han må alltid plotta folk inn på kartet. Han er så veldig fakta orientert.

Ønskjer deg ei fin veke :)

Mona. sa...

Heheeee,der sa du det ja.....rørleggeren spør,rett som det er : hmmmm,er jeg nevnt i bloggen idag,i så fall,- er det noe positivt eller negativt,jeg har gjort...??? Så du har nok heeelt rett !!! Nydelige klematiser du har,jeg har nettopp kjøpt meg tre nye,bare en overlevde vinteren.....trist,men sånn er det vel. Ha en flott kveld :)

LISBETH---<-@ sa...

Så du er spent på hva jeg har sydd! Jaja nå viser jeg noe av det jeg har "slitt" med på bloggen, til tross for bloggeferie måtte jeg lage et siste innlegg før det definitivt er ferie, fikk så fin gave fra Lillemaison som jeg følte at jeg måtte presentere før august liksom ! Har hvertfall innsett at jeg må sy oftere for å holde kunnskapen oppe , guri så fort man glemmer gamle triks på symaskinen, helt utrolig :o))Ha en skjønn uke.
klem

Anita sa...

Er nok endel snoking her også!! Kjekt sted og få formidlet ting som de egentlig ikke skal vite;o) Du! Den Klematisen som du kaller The President ligner IKKE på min som har lapp som sier the President?? Min Multi Blue er lik din TheP. mens min TheP er en enkel men stor lilla/fiolett klematis!! Skjønner? Sier ikke at du tar feil, altså! Bare lurer på hva som er rett!! Nyelige blomster bilder forresten!! Den rosen ser såå nydelig ut!! Ha en flott kveld!

hvorfor ikke... sa...

FLOTTE BILDER!!!

- også så flott at du skriver navnet på de forskjellige, så kan jo vi som ønsker oss akkurat det samme, prøve om vi får til det i våre hager....?

Smil fra Torunn

Randi sa...

Åååå... her vil jeg være!1 vakre bilder og fantastisk flotte blomster!! er ikke i nærheten av sånn blomstring jeg. Men jeg får håpe...

Ønsker deg og dine en sommerlig kveld.

Klem fra meg til deg..:-)

Synnøve sa...

Hm, mistenkelig, akkurat det samme gjør min...! Hihi ;) Og så nydelige klematis, jeg må nok få plantet noen selv altså, de er jo så vakre å se på... :) Ha en forsatt fin uke! Synnøve

John sa...

Nei jeg kjenner meg ikke igjen her.. :-) Her står det en kvinne.
Jasså du så oss strene forbi deg du. Du kunne vel har hojet ut noe da, hehe.
Vi var vel litt stressa for det var jo rett før stengetid og vi skulle se om det var noe igjen på G-sport.
Meget flotte bilder du har tatt siden sist også.

Ha en fin helg hele gjengen der borte.

Hespe sa...

Hei på deg, kjære du....
Jiiippiii det er helg igjen!! Ikke bare det, ute er det jo nesten helt blå himmel - håper det holder... Hadde vært deilig med en skikkelig solskinnsdag igjen...

Denne uken har det vært mye kos på jobben. Først fikk vi fri på onsdag etter lunsj, og da var det Sognsvann, grilling og hygge. I går hadde vi sommeravslutning i seksjonen. Planen var St.Hanshaugen og uterestaurant, men heldigvis - vi fikk ordnet det slik at det ble Peppes istedenfor. Uff, ellers hadde det blitt en vår og kald opplevelse. Det ble mye god pizza, godt i glasset og en hyggelig kveld.

Har ingen store planer for helgen. Men, skal til en venninne i morgen på hvitvin og reker, og det blir jo kjempekos!

Du må ha en fortsatt fin kveld, og en strålende helg!!

Goklem fra Hildegunn :o)