fredag 20. juni 2008

Y Sommerværet kommer og går. . .!
Men en ting er sikkert.., man må nyte det fine været mens man kan!
Så da er det bare å skyve alt annet til side, finne frem sykkelen eller turskoa og komme seg ut;)
Viser noen bilder fra en sykkeltur vi hadde langs elva.

YTuren begynner jo her. . .
Hjemme hos oss:)
YValmuer og Allium i skjønn forening. . .

YEr forresten ferdig med det store skapet mitt:)
Det som jeg begynte på før jul....rødme:) Skal vise bilder etterhvert! Dette er hengslene til skapet. De er nå skrudd på igjen;)

YDisse nye loppene har jeg lovet min kjære mann å ikke begynne å male, før jeg var ferdig med de andre prosjektene mine....men nå er jeg snart klar til å begynne! Jippi....gleder meg:)) Spesielt til skapet!
Det skal bli antikkhvitt og huse vårt sengetøy.


YSe på dette søte speilet!
Det ble mitt for en ti`er:)


YGulskogen gård er en attraksjon her i Drammen. Bare se selv hvor vakker den er;)YBlader og trær som glitrer som GULL!!! Forstørr gjerne bildet ved å klikke på det!


YOppe i dette treet satt noen sultne fugleunger og ventet på mamman og pappan sin. De foreldrene så ut til å ha en heldagsjobb med å fange kravlende kryp til sine søte små;)

YNoen har fjær i hatten, andre går med lånte fjær, og noen har til og med uekte fjær. Men denne karen hadde nok både ekte og egne saker;) YBeundringsverdig flott var han!


YEn liten spasertur forbi det nye biblioteket bl.a
Og der...like over hodene våre...fløy disse flotte svanene:)


YDrammen by night!
YGod Helg;)

14 kommentarer:

Tiril sa...

Nattes tid , sover dere alle? ikke jeg, kom inn her i natten og fikk se disse fantastiske bildene du tar, må legge igjen en kommentar før jeg finner sengen, skulle vert der for lenge siden, skal på jobb i morgen.

Håper du får en fin helg, og slipper dette hersens regnet som pisker mot ruta her,

♥ H@rmoni ♥ sa...

Flotte bilder fra Drammen!!
GOD SOMMER!! :O)

Hespe sa...

Så nydeleige bilder! Dette må ha vært en flott tur langs Drammenselva.... Så enig så enig - når solen skinner, er det bare å kaste fra selg ALT og gå ut og NYTE..

Det skapet du har kjøpt deg er bare et skikelig kupp. Råflott!!! Når du får malt det blir det bare helt, helt.... finner ikke ord..!!! Om du skulle bli lei det en gang, så er det bare å sende det til meg :o)

Strålende dag til deg!!!

Klemmer fra meg;o)

hvorfor ikke... sa...

Takk for turen =)Det var så flotte bilder at jeg syntes nesten jeg har ruslet en tur langs Drammenselva, jeg også...

...og det skapet...sier det samme som hespe!

Ha en strålende helg!

Lyst på livet! sa...

Så hyggelig å se bilder fra Drammen. På gulskogen gård var jeg mye når ungene var små. Vi bodde i Drammen fram til for 2 år siden og barna mine har fremdeles pappan sin der :-)

God helg!

Ida sa...

Takk for en fin tur sammen med deg. :)
Ønsker deg en GOD SOMMER! :)
Klem.

HildeS. sa...

Så flotte og sommarlege bilete:)
Nydelege blomar og flotte fuglar:)
Skapet ditt var skikkeleg flott, og vert sikkert nydeleg når det vert mala:)
Ha ei fin helg:)

Lene sa...

Heeeei, snuppis :)

Duuu, jeg gjør ikke annet enn å le når jeg tenker på hesblesende, overkokte deg - veivende med pikk pakk og poser - og rope: Halllooooo! He-eiiii - Lene og John!! Hohooooo - hadde jo vært moro, da :)))

Du, hvor i all videste verden har du vært - som ikke jeg har vært - og kjøpt sånt et nydelig lite fuglebrett. Helledussen å nusselig det var.....

Og så så flotte og imponerende fasanbilder. Det er virkelig flotte fugler! Neste gang får du den til å bruse med fjærene og - sååååå fantastisk :)

Kræstine!! Nå har jeg lokka og lokka på sola! Ser du at det begynner å hjelpe, eller? Kanskje vi er to som har lokka - en på hver side av elva - og da skulle man vel få dobbel effekt!! Juhuuu!!! Vet ikke helt sikkert enda hva som blir til i kveld? Om der kommer noen her for å grille, eller om vi blir alene? Kos og avslapning åkke som! Kos dere masse dere og :)¨

Goood klem fra andre siden :)

Lene sa...

Hahahaha! Og så er jeg jo sååå spent på når du setter i gang med maling av skapet ;) Litt vel lenge å vente til lillejulaften, men... St.Hansaften er jo også en fin dag ;) Fniiiiis ;)

Lene sa...

Jaaaa, og så var det inmari lekre lopper. Misunnelsesverdige! Og så deeeet knallsøte speilet!!!

Hmmmm - hadde vi mere på hjertet da, tro???? ;))))

Hihihiiii ;)

jorunnslilleverden sa...

Å så flotte påfugler! Nydelig speil du har fått tak i :0) Det nyanskaffede skapet blir fint når du får malt det, var lurt å ha sengetøy i det.
Ha en fortsatt god dag!!

Hespe sa...

Hei på deg!!
Ja æsj, St.Hansaften ble ikke helt som bestilt. Men i dag har vi faktist hatt ganske så fint vær. Får håpe og tro at NÅ kommern... Håper iallfall det blir fint vær i morgen. Da skal nemlig kontoret ha sommeravslutning i Portveien kolonihage. Blir det dårlig vær, er hytta for liten, og da må vi dra hjem til sjefen. Ikke fullt så stor stas det...

I dag har jeg kosa meg på balkongen etter at jeg kom hjem fra jobb. Slumret litt i solen, og har malt en gammel, slitt klappstol. Nå en liten bloggrunde før jeg må se å få utrettet litt til..

Fortsatt fin kveld til deg!!!

Goklem fra Hildegunn

Pernille's ting og tang sa...

Jaha;) Ikke bare jeg som har vært på en fantastisk flott tur! Nyyyyyydelige bilder og så hærlig turen måtte være:) Mye flott og spennende langs den ruta!

Tusen takk for at du tenkte på meg under Bon Jovi-konserten. Du er no bare såååå hærlig:)Du, jeg hadde min livs beste 2,5 timer. Himmel for en livekonsert! Jeg er sååååå imponert og fornøyd. Ubeskrivelig! Men fly flate for et band:)

Kommer tilbake med et innlegg etter at jeg har fått bakkekontakt igjen;)

Ha det hærligt:)

Synnøve sa...

Sukk, så flotte valmuer...! Jeg prøvde å så valmuefrø i et bed i vår, og på pakken lovet de at de skulle blomstre i juni, men der kom det ikke den minste lille spire en gang... :( Så da gravde jeg opp bedet igjen forrige uke og plantet en rosa og en hvit Astilbe der i stedet ;) Kjempefine bilder fra en fin tur! Ha en fortsatt fin uke! Synnøve :)