torsdag 2. desember 2010

Julens minnebok ♥

For flere år siden, ja på den tiden hvor bondefargene hadde sin storhetstid, da hadde jeg veldig sansen for "gladbildene" til Mona Lærum. Jeg har fremdeles sansen for noen av dem og har tatt vare på 2 bilder. Skal vise det ene imorgen, siden det er et julebilde:)
Bakingen har blitt utsatt til imorgen, siden jeg manglet fløte og ikke orket å ta turen ut i alle kuldegradene.



 Jeg skaffet meg også denne " Julens minnebok" hvor Mona har bildene sine illustrert. Det er utrolig koselig å titte i den, se tilbake fra tildligere års juler og finne ut hva vi gjorde når osv. 


 Boken min starter i julen 2001. I boken kan du skrive hvem du feiret jul med, hvordan været var i julehelgen, minner fra året som har gått, oppskrifter, bilder osv...



Boken er å få kjøpt fremdeles, tror jeg.
Ellers så er det jo så mange kreative sjeler her inne som kan lage seg en bok selv.
Det er jo bare å slippe fantasien løs!
Lykke til

4 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ikke dumt å skrive ned litt hva en har gjort når i løpet av året. Tror ofte at en husker det, men det gjør en jo ikke. Har begynt å skjønne det etterhvert. hehe.
Koselig bok det det, og hennes bilder er jo veldig koselige.
Koselig julepynta kjøkken under her.
Ha en god og varm dag inne på ditt koselige kjøkken :)

Randi sa...

Den boken ser koselig ut. Moro å finne igjen sånne bøker.

vi står midt oppe i flytting....lite som minner om advent og jul....men til helgen er vi ferdig flyttet...er sååå sliten. Men står han av...;-)

Gleder meg til å innrede nyte rom...finne frem nye plasser til pynt osv.

Nei, nå må jeg ut med Shila....mens det ennå er lyst.
Kos deg med dagene
klem

Tove E sa...

Heia!
Jeg fikk den boken i julegave av barna mine i 1999, men jeg begynte å skrive i den i 2000. Det er så koselig å se tilbake i boken, den er som en julekaleder synes jeg:) Ønsker deg flotte desemberdager.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Åhh, den boken virker både smart og koselig! Tror at man skal huske fra år til år, men det gjør man jo ikke- ikke jeg iaff.

Klem